Inloopbijeenkomst omgevingsplan 7 mei

Door de Omgevingswet staan veel regels over de fysieke leefomgeving in het gemeentelijke omgevingsplan. Meierijstad wil halfjaarlijks haar omgevingsplan wijzigen. De eerste wijzigingsronde is nu in voorbereiding. Naar verwachting verwerkt Meierijstad in deze ronde de bouw- en milieuregels die afkomstig zijn van de rijksoverheid, en voor één locatie kan de bestemming worden aangepast. 

De gemeente houdt een inloopbijeenkomst over deze wijzigingsronde. Dan is de tekst van het ontwerpbesluit beschikbaar. Tijdens deze bijeenkomst kunnen belangstellenden hun vragen stellen aan de (juridisch-technische) medewerkers die de wijzigingsprocedure van het omgevingsplan verzorgen. Er wordt geen inleidende presentatie gegeven. Deze bijeenkomst is ook niet bedoeld om het omgevingsbeleid inhoudelijk te bespreken. 

De bijeenkomst vindt plaats dinsdag 7 mei 2024 van 19.15 tot 20.00 uur in de nevenvestiging aan het Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. Wie de bijeenkomst wil bezoeken, hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Heeft vooraf al een vraag over deze procedure, dan kunt u contact zoeken met het regieteam wijzigen omgevingsplan via e-mail info@meierijstad.nl of telefoon 14 0413.